Metodecentret søger studentermedhjælper

Har du lyst til at udvide din viden om den kommunale og regionale indsats for udsatte borgere i et unikt udviklingsmiljø på socialområdet?

 Så er det dig vi har brug for som studentermedhjælper i Metodecentret.

 
Hvem er vi?

Metodecentret er en selvejende innovations- og udviklingsenhed på det specialiserede socialområde, der drives af Region Midtjylland og Aarhus, Herning, Randers, Norddjurs, Hillerød og Viborg Kommuner. Vi bidrager til at udvikle kvaliteten og effektiviteten i hjælpen til udsatte, handicappede eller sindslidende børn, unge og voksne.

Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

 
Hvem er du?

  • Du er kandidatstuderende på en videregående samfundsfaglig uddannelse som fx statskundskab.
  • Du interesserer dig for det specialiserede socialområde og vil bidrage til at skabe bedre løsninger.
  • Du har gode analytiske evner og meget gerne erfaring med anvendelse af kvantitative undersøgelsesmetoder, herunder bearbejdning af kvantitative data i STATA.
  • Du er god til at formulere dig skriftligt.
  • Du evner at orientere dig i store mængder skriftligt materiale, fx forskningsartikler, og videreformidle essensen herfra til andre.

 
Arbejdsopgaver

Du vil indgå i flere af vores evalueringsprojekter i samarbejde med centrets konsulenter. Her vil du bl.a. indgå i behandling af spørgeskema- og registerdata. Desuden vil du blive involveret i centrets mange udviklingsopgaver i alt fra researchopgaver til forberedelse af workshops m.v.

 
Flere oplysninger

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte leder af Metodecentret Simon Østergaard Møller på tlf. 2046 3302 eller på simon.moeller@stab.rm.dk. Vi holder til på Olof Palmes Alle 19, 8200 Aarhus N.

 
Løn og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 8 timer ugentligt med opstart 15. august eller snarest derefter. Løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

 
Ansøgningsfrist

Vi skal have din skriftlige ansøgning med CV og karakterblad inden d. 18. juni 2019 kl. 12.00 på mail simon.moeller@stab.rm.dk.