Rapport

Webinar: Familie & Netværk – hvem er vi, og hvorfor virker vi?

Metodecentret afholdt webinar den 4. november 2021 om Familie & Netværk - indsatsen, der virker for udsatte børn, unge og deres familier.

Vil du høre mere om Familie & Netværk – en indsats, der hjælper børn og unge med adfærds- og trivselsproblemer?

Se vores webinar, hvor du bliver introduceret til Familie & Netværk, der skaber en fleksibel, helhedsorienteret og systematisk behandling, der får udsatte børn og unge på fode igen.

På webinaret giver chefkonsulent i Metodecentret Trine Gaardsøe en introduktion til Familie & Netværk og fortæller om baggrund, metode og relevant forskning og viden på familiebehandlingsområdet.

Terapeut i Familie & Netværk i Aarhus Kommune Heidi Kildelund tager udgangspunkt i et caseforløb og beretter om, hvad der skaber den positive udvikling for familien og den unge.

Du bliver desuden præsenteret for Familie & Netværks første og nyligt udgivne resultater, hvor konsulent i Metodecentret Marie Høstrup fortæller om, hvilke problemkomplekser, vi arbejder med, og hvor Familie & Netværk er særligt nyttigt. Endeligt taler vi om, hvilke perspektiver og udviklingsmuligheder vi ser for Familie & Netværk. 

Kort fortalt – dette får du med fra webinaret:

  • Målgruppen, metoden og formålet med Familie & Netværk
  • Konkrete beskrivelser fra et caseforløb med udsagn fra familien
  • Resultater fra Familie & Netværks første evalueringsrapport – og hvor vi lykkes mest i vores arbejde med børnene, de unge og deres familier

Webinaret blev afholdt 4. november 2021

Se det her: