Studentermedhjælper til kvantitative analyser og evaluering på socialområdet

Vil du være med til at skabe mere virksomme sociale indsatser til gavn for borgere og samfund? Og har du lyst til at udvikle dine kompetencer inden for kvantitativ dataindsamling, analyse og formidling? Så bør du blive vores studentermedhjælper i Metodecentret.

Vi søger en talstærk studerende til at hjælpe os med at udvikle spørgeskemaer, sikre datatæthed og bidrage til kvantitative analyser af indsatser på socialområdet. Vi har mange bolde i luften, og du vil derfor indgå i forskellige projekter, hvor du vil være en del af hele projektcyklussen; fra udvikling af dataindsamling til analyse og formidling af resultater.

Opgaverne kan bl.a. omfatte:

 • Udvikling af spørgeskemaer
 • Løbende kvalitetssikring, herunder svarprocenter
 • Databehandling og analyse af kvantitative data
 • Formidling af resultater i form af fx rapportskrivning, artikler og oplæg
 • Eventuelt bidrage til økonomiske analyser

Hvem er du?

Du er studerende på en videregående samfundsfaglig uddannelse som fx Statskundskab, Politik & Økonomi, Sociologi eller lignende, og er enten i slutningen af dit bachelorforløb eller i begyndelsen af dit kandidatforløb. Vi lægger vægt på, at du går til arbejdsopgaverne med et analytisk blik, struktur og engagement. Derudover drømmer vi om, at du er fagligt nysgerrig og interesseret i det specialiserede socialområde.

  Hvem er vi?

  Metodecentret er en selvejende innovations- og udviklingsenhed på det specialiserede socialområde, der drives af Region Midtjylland og Aarhus, Herning, Randers, Norddjurs, Hvidovre og Ikast-Brande Kommuner.

  Vi er et hold på 15 medarbejdere, som brænder for at forbedre den sociale indsats i kommuner og regioner. Vi er fagligt ambitiøse og nyder godt af vores tværfaglige sammensætning, som også giver anledning til gode og sjove snakke over frokostbordet. Du kan læse mere om os her på hjemmesiden.

  Rammer og ansættelsesvilkår

  Arbejdstiden er 8 timer om ugen med opstart 15. august 2023. Løn efter gældende overenskomst for studentermedhjælpere.

  Ansøgningsfrist og kontakt

  Vi glæder os til at modtage din skriftlige ansøgning med CV og karakterblad i en samlet fil inden 1. juni 2023 kl. 12.00 på mail til seniorkonsulent Marie Høstrup (marie@metodecentret.dk). Vi afholder samtaler i starten af juni.

  Har du spørgsmål eller lyst til at vide mere om stillingen kan du kontakte Marie Høstrup på tlf. 24 62 89 58.

  Vi holder til på Olof Palmes Alle 19, 8200 Aarhus N.